Previous Next

KURSUS PEMAHAMAN DAN PELAKSANAAN PENILAIAN IMPAK SOSIAL (SIA)

Putrajaya 26hb. Sept 2020
oleh AJK PERSADA

KURSUS PEMAHAMAN DAN PELAKSANAAN PENILAIAN IMPAK SOSIAL (SIA)
 

Persatuan Pegawai Perancang Bandar dan Desa Malaysia (PERSADA) akan menganjurkan Kursus Pemahaman Dan Pelaksanaan Penilaian Impak Sosial (SIA). Tujuan kursus ini adalah untuk memberi pemahaman dan berkongsi pengalaman pelaksanaan serta kaedah penilaian impak sosial kepada semua peserta. Kursus ini penting kepada peserta daripada peringkat Pihak Berkuasa Tempatan dan Negeri dalam melaksanakan SIA. Tuan/puan dijemput untuk menghadiri kursus tersebut (Surat akan menyusul).

Yuran Kursus adalah RM300.00 seorang (tidak termasuk penginapan dan pengangkutan). Bayaran boleh dibuat melalui Pesanan Tempatan (Local Oder)/ Cek/ Online Transfer/ Tunai atas nama “PERSATUAN PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA MALAYSIA” akaun nombor 564100008153 MAYBANK. Perbelanjaan penginapan dan perjalanan adalah di bawah tanggungjawab organisasi masing-masing.
Untuk pendaftaran atau keterangan lanjut, sila gunakan maklumat perhubungan seperti tertera di poster atau imbas Kod QR atau klik link dibawah untuk capaian google form bagi tujuan pendaftaran.
Tempat adalah terhad. Buat pendaftaran segera.

- Admin TR